Lösningsfokuserad kalender

Här hittar du olika former av lösningsfokuserade event, konferenser, utbildningar och annat som kan tänkas ha ett intresse för föreningens medlemmar. SFLK är förmedlare av denna information och tar inget ansvar för eller lämnar garantier för uppdragsgivare eller uppdrag.​ Varje person som annonserar har ansvar för att ha lämnat sanningsenliga uppgifter.

Om du vill annonsera fyll i och skicka in detta formulär.

Se även konferenser och SFLK event

Det har skett förändringar kring SFLK:s Open Space-online 26/11, som är startskottet för den lösningsfokuserade konferensen i Stockholm 20–21/11 2021.

Ben Furman, www.benfurman.com, är värd för tillfället och tiden är mellan 13.00 och 15.00.

Ben kommer att resonera om sätt att introducera lösningsfokus i skolor, arbetsgrupper och familjer. Han kommer berätta om vad som görs i Finland, Ryssland och Kina kring lösningsfokus. Det kommer även att finnas tid till att ställa frågor till Ben eller för att berätta om egna erfarenheter av lösningsfokus.

Är du intresserad av att delta, maila till stefan@verti.se senast 20/11. Deltagandet är gratis!

Ni som anmäler er kommer att dagarna innan 26/11 få ett mail med en länk till Bens Open Space-online.

För att kunna delta måste man ha programmet Zoom som kan laddas ner gratis via denna länk: www.zoom.us

Stockholm är värd för den lösningsfokuserade konferensen; Lösningsfokus i Tiden, som arrangeras under helgen 20–21/11, 2021. Ett unikt tillfälle att få lyssna på inspirerande föreläsningar/workshops i Stockholm och för att få möta lösningsfokuserade kollegor från hela Sverige.

Boka in dagarna i din kalender redan nu!

Program och uppgifter om kostnader med mera kommer under våren. Konferensen arrangeras i samarbete mellan SFLK, Lösningsinriktad Pedagogik och Verti AB.

För er som vill veta hur ert lösningsfokuserade arbete fungerar, vad klienten tycker och bli bättre så kommer Dr Scott Miller till Sverige; Stockholm och Malmö 14-20/1, för att prata FIT och DP, Feedback Informed Treatment och deliberate Practise. Mer info på Waitong Utbildnings hemsida

Datumen för workshopen med Haesun Moon (Transforming Dialogue)  är 20-21 april 2021. Om du missat så läs på. Det här sättet att titta på dialog är revolutionerande.

Lösningsfokus i tiden – en trestegsraket;  ​

  • Digital Open Space med Ben Furman 26/11 kl. 13-15

  • Lösningsfokuserad open space konferens på plats, IRL, Stockholm 3/5 2021, kl 13-17 + afterwork

  • SFLK två-dagars konferens, konferensernas lösningsfokuserade konferens med workshops, plenum et al, 20-21/11 2021, Stockholm (prekonferens 19/11)

SFLK - En Lösningsfokuserad Förening >

Sidan är under konstruktion, all feedback mottages med tacksamhet!

SFLK - Svenska Föreningen för Lösningsfokuserad Korttidsterapi - ett forum och en förening för möten, samverkan, och utveckling mellan människor intresserade av det lösningsfokuserade tankesättet oavsett utbildning, yrke, metod och klientgrupp.

Prenumerera på vårt medlemsblad

KONTAKT >

E: info@sflk.se

SFLKs hemsida sköts av

Waitong Utbildning
Proudly created with Wix.com