Sök
  • Waitong

Årets bästa årsmöte!

Uppdaterad: för 3 dagar sedan

SFLK har sitt sedvanligt lösningsfokuserade årsmöte, i år digitalt via Zoom, 27/10 18.00.

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna! Så klart vill du vara med!

Hej alla medlemmar i SFLK,

Varmt välkommen till vårt årsmöte för i år! Vi ses digitalt över Zoom tisdagen den 27 oktober kl 18 och nedan har ni länken för att kunna vara med. Vi ser väldigt mycket fram emot att se just Dig, så varmt, varmt, välkommen.

I programmet har vi de sedvanliga årsmötespunkter. Vi kommer att presentera hur året har gått, både verksamhetsmässigt och ekonomiskt. Vi kan ge er resultatet från konferensen och vi kan berätta idéer som vi har om den närmaste framtiden. I möteshandlingarna har vi tagit fram verksamhetsberättelse, verksamhetsplan och delger även ett revisorsutlåtande. Valberedningen kommer också att berätta om sina förslag till nya styrelseledamöter.

Styrelsen har även påbörjat ett arbete med att revidera föreningens stadgar och lämnar ett förslag till er. För att de gälla ska stadgarna godkännas på två efterföljande årsmöten. Vi emotser diskussioner här och ser verkligen fram emot hur föreningen kan definiera sig själv och hur stadgarna justeras (något) så att de passar bättre framöver.

Vid cirka kl 18.30 (beroende var vi är någonstans efter våra diskussioner och beslut) kommer vi att lämna ord och tid till Stefan Görson som tillsammans med Maud Sjöblom och Kerstin Måhlberg arrangerar nästa års stora SFLK konferens den 19-21 november 2021 i Stockholm. Temat för denna och andra arrangemang under 2021 är ”Lösningsfokus i tiden”. Vi bjuds in att höra deras tankar om detta och att tillsammans reflektera än mer om detta tema, möjligtvis i mindre grupper. Vi räknar med att vi är klara cirka kl 19.00.

Så igen, varmt varmt välkomna till SFLK:s årsmöte. Här är länken:

Time: Oct 27, 2020 06:00 PM Stockholm

https://zoom.us/j/91779538411?pwd=YTBrNno1REpWMEV4M2lLR2dvRWU3Zz09

MötesID: 917 7953 8411

Lösenord: 047807

Bästa, varmaste, och mesta hälsningar

Jonas Wells

Ordförande SFLK


Relevanta dokument hittar du här

Vill du sitta i styrelsen? Hör då av dig till valberedningen

Bli medlem - Kom på årsmötet - Bli aktiv!

0 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Nya tidningen ute nu!

Great News - The previous editions of the Journal of Solution Focused Brief Therapy are being uploaded to the new UNLV website. Vol 1 No 1 has now been uploaded. This was a special edition produced as

SFLK - En Lösningsfokuserad Förening >

Sidan är under konstruktion, all feedback mottages med tacksamhet!

SFLK - Svenska Föreningen för Lösningsfokuserad Korttidsterapi - ett forum och en förening för möten, samverkan, och utveckling mellan människor intresserade av det lösningsfokuserade tankesättet oavsett utbildning, yrke, metod och klientgrupp.

Prenumerera på vårt medlemsblad

KONTAKT >

E: info@sflk.se

SFLKs hemsida sköts av

Waitong Utbildning
Proudly created with Wix.com