top of page
Sök
  • Skribentens bildWaitong

Årets sista dala-AW!
Varmt välkomna till årets sista After Work Lösningsfokus 2022

Södra Dalarnas Samordningsförbund i samarbete med Svenska Föreningen för Lösningsfokuserad Korttidsterapi (SFLK) [1] och samverkansteamen i Södra Dalarna bjuder in till After Work Lösningsfokus i Hedemora tisdag 22 november kl 15.00-17.00.

Vid tillfället kommer vi att erbjudas fika och en workshop. Workshop är förberett av teamet och Per Westlund meddelar följande om den: Vi avser att göra en lite annorlunda uppstartsövning som nog ska ge lite skratt och samarbetsfärdigheter, ca 45 min. En ”rebus” är under konstruktion som vi avser att maila ut som intresseväckare.

Den ”rebus” som Per talar om är bilagd denna inbjudan.

Så välkommen, du som är nyfiken på lösningsfokus och vill träffa andra som nyttjar detta på olika sätt. Du är då i gott sällskap och extramycket varmt välkommen. Vi bjuder på oss själva, kaffe/te, reflekterar och gör vårt bästa att vi ska en givande stund ihop. Inga garantier på att det blir roligt men vi gör vårt bästa! 😊

Plats Samverkansteam Kraften Hedemora, AME, Kraftgatan 8 Kostnader för dig är gratis – vi är sponsrade av Södra Dalarnas Samordningsförbund Varmt varmt välkomna!

Jonas Wells och Per Westlund

[1]Medlemskap i SFLK är gratis. Gå till http://www.sflk.se/medlemsanmalan.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page