top of page
Sök
  • Skribentens bildWaitong

Lösningsfokuserad After Work A'la Avesta

Varmt välkomna till After Work Lösningsfokus Avesta 29 mars 2022


Södra Dalarnas Samordningsförbund i samarbete med Svenska Föreningen för Lösningsfokuserad Korttidsterapi (SFLK) bjuder in till After Work Lösningsfokus i Avesta.

Nu är det dags att ses igen, efter Coviduppehåll, att köra igång våra efterlängtade After Work LF träffar. Vi träffas under avslappnade former för att dela reflektioner och erfarenheter. Denna gång är det Workshop: En introduktion till lösningsforcerat arbetssätt – lösningsfokus onda och älskade tvilling som leds av mig (Jonas Wells). Bakgrunden till workshopen är en artikel som snart ska komma ut i SFLK:s medlemsblad som jag tror vi kan ha ganska kul med. Tänk alla de gånger du har bannlyst problemsnack, förstärkt en skillnad som klienten inte ser som en skillnad eller jobbat för mål som du mest går igång på. Vi har alla varit där, i alla fall jag. Well, då är vi fasligt nära lösningsforcerat arbete. Jag undrar vad gjorde du därefter för sig eller tillsammans med klienten?

Så välkommen om du är nyfiken på lösningsfokus och vill träffa andra som nyttjar detta på något sätt. Då är du i gott sällskap och är extramycket varmt välkommen. Vi bjuder på oss själva, vegetarisk mat (soppa), kaffe/te, reflekterar och gör vårt bästa att vi ska en givande stund ihop. Inga garantier på att det blir roligt men vi gör vårt bästa! 😊

Plats: Samverkansteam Avestas lokaler, Koppardalen, Avesta (se karta nästa sida) Tid: Tisdagen den 29 mars 2022, drop-in från kl. 16:00 med mat att plocka på sig. Gemensam aktivitet från cirka kl 17.00. Slut cirka 18.00. Anmälan senast den 25 mars till: jonas.wells@avesta.se. Kostnader för dig är gratis – vi är sponsrade av Södra Dalarnas Samordningsförbund Varmt varmt välkomna!

SFLK; Jonas Wells och Sonja Tiger

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page