top of page
Sök
  • Skribentens bildWaitong

Ny bok om lösningsfokus!

En ny spännande bok av Johan Bysell (avgående styrelsemedlem) och Michael Klingenstierna Hjerth med både Lösningsfokus och FIT, med förord av Scott Miller.


"En heltäckande bok om konsten att samtala! Forskning har i decennier visat att relationen är viktigare än metoden när det kommer till att skapa goda samtal. Men hur gör vi egentligen för att skapa goda relationer och hur kan vi förfina våra sätt att få till meningsfulla samtal?


I boken beskrivs konkreta hållpunkter för att bygga relationer, synliggöra behov, utforska känslor, aktivera resurser och undersöka vad vi kallar må-bra-mönster. Vi påminns om vikten av att ha ett tydligt fokus, förbereda oss väl och samtidigt lära oss att improvisera och experimentera.


Vad händer exempelvis när vi lånar synsätt från dem vi möter och översätter perspektiv från dataspelsvärlden till en persons vardagsliv? I bokens avsnitt om spelfullhet ger författarna exempel på hur vi kan låna förutsägbara principer som finns i spelvärlden till att få bättre grepp om vardagen."


Här kan du beställa den - Bokus
1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page