Sök
  • Waitong

Open Space med Ben Furman 26/11 13.00-15.00

Det har skett förändringar kring SFLK:s Open Space-online 26/11, som är startskottet för den lösningsfokuserade konferensen i Stockholm 20–21/11 2021.


Ben Furman, www.benfurman.com, är värd för tillfället och tiden är mellan 13.00 och 15.00.

Ben kommer att resonera om sätt att introducera lösningsfokus i skolor, arbetsgrupper och familjer. Han kommer berätta om vad som görs i Finland, Ryssland och Kina kring lösningsfokus. Det kommer även att finnas tid till att ställa frågor till Ben eller för att berätta om egna erfarenheter av lösningsfokus.


Är du intresserad av att delta, maila till stefan@verti.se senast 20/11. Deltagandet är gratis!

Ni som anmäler er kommer att dagarna innan 26/11 få ett mail med en länk till Bens Open Space-online.


För att kunna delta måste man ha programmet Zoom som kan laddas ner gratis via denna länk: www.zoom.us


Stockholm är värd för den lösningsfokuserade konferensen; Lösningsfokus i Tiden, som arrangeras under helgen 20–21/11, 2021. Ett unikt tillfälle att få lyssna på inspirerande föreläsningar/workshops i Stockholm och för att få möta lösningsfokuserade kollegor från hela Sverige.


Boka in dagarna i din kalender redan nu!


Program och uppgifter om kostnader med mera kommer under våren. Konferensen arrangeras i samarbete mellan SFLK, Lösningsinriktad Pedagogik och Verti AB.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vem vill du se i styrelsen?

Vi har haft årsmötet 20 november i Stockholm i samband med konferensen. Från protokollet; " 4 styrelseledamöter har aviserat om önskat att lämna styrelse, Jonas Wells, Jehona Seferi, Johan Bysell och

Konferens & Årsmöte nu i helgen!

Årsmötet är 20 november kl 16 i Bringsalen, Erstagatan 1, Stockholm. Möjlighet finns även att då vara med via länk, meddela gärna detta i förväg till Jonas - jonas.wells@avesta.se, länk nedan. . Om du