SFLKevent

Öppna medlemsevent.  Se även kalendarium och Konferenser

SFLK har sitt sedvanligt lösningsfokuserade årsmöte, i år, digitalt via Zoom, 27/10 18.00. Hör av dig så skickar vi en länk.

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna! Så klart vill du vara med! Vill du även sitta i styrelsen? Hör då av dig till valberedningen

Bli medlem - Kom på årsmötet - Bli aktiv!

 

Hej alla medlemmar i SFLK,

 

Varmt välkommen till vårt årsmöte för i år! Vi ses digitalt över Zoom tisdagen den 27 oktober kl 18 och nedan har ni länken för att kunna vara med. Vi ser väldigt mycket fram emot att se just Dig, så varmt, varmt, välkommen.

 

I programmet har vi de sedvanliga årsmötespunkter. Vi kommer att presentera hur året har gått, både verksamhetsmässigt och ekonomiskt. Vi kan ge er resultatet från konferensen och vi kan berätta idéer som vi har om den närmaste framtiden. I möteshandlingarna har vi tagit fram verksamhetsberättelse, verksamhetsplan och delger även ett revisorsutlåtande. Valberedningen kommer också att berätta om sina förslag till nya styrelseledamöter.

 

Styrelsen har även påbörjat ett arbete med att revidera föreningens stadgar och lämnar ett förslag till er. För att de gälla ska stadgarna godkännas på två efterföljande årsmöten. Vi emotser diskussioner här och ser verkligen fram emot hur föreningen kan definiera sig själv och hur stadgarna justeras (något) så att de passar bättre framöver.

 

Vid cirka kl 18.30 (beroende var vi är någonstans efter våra diskussioner och beslut) kommer vi att lämna ord och tid till Stefan Görson som tillsammans med Maud Sjöblom och Kerstin Måhlberg arrangerar nästa års stora SFLK konferens den 19-21 november 2021 i Stockholm. Temat för denna och andra arrangemang under 2021 är ”Lösningsfokus i tiden”. Vi bjuds in att höra deras tankar om detta och att tillsammans reflektera än mer om detta tema, möjligtvis i mindre grupper. Vi räknar med att vi är klara cirka kl 19.00.

 

Så igen, varmt varmt välkomna till SFLK:s årsmöte. Här är länken:

 

Time: Oct 27, 2020 06:00 PM Stockholm

https://zoom.us/j/91779538411?pwd=YTBrNno1REpWMEV4M2lLR2dvRWU3Zz09

 

MötesID: 917 7953 8411

Lösenord: 047807

 

Jag vill också påminna om morgondagens ”SF Creative Silence Workshop” som sker mellan kl 14-16. Se länk i bilagan. Alla välkomna att jobba med något lösningsfokuserat i sällskap med andra och i 90 minuter tyst…

 

Bästa, varmaste, och mesta hälsningar

 

Jonas Wells

Ordförande SFLK

Relevanta dokument hittar du här

Vår egna SFLK-konferens nu i november " Lösningsfokus i tiden" är pga Corona framflyttad och ersätts med;

Lösningsfokus i tiden – en trestegsraket;  ​

  • Online lösningsfokuserad open space konferens 26/11 2020 kl 13-16 via Zoom

  • Lösningsfokuserad open space konferens på plats, IRL, Stockholm 3/5 2021, kl 13-17 + afterwork

  • SFLK två-dagars konferens, konferensernas lösningsfokuserade konferens med workshops, plenum et al, 20-21/11 2021, Stockholm (prekonferens 19/11)

Eventen går att boka separat, mer information kommer… 

SFLK - En Lösningsfokuserad Förening >

Sidan är under konstruktion, all feedback mottages med tacksamhet!

SFLK - Svenska Föreningen för Lösningsfokuserad Korttidsterapi - ett forum och en förening för möten, samverkan, och utveckling mellan människor intresserade av det lösningsfokuserade tankesättet oavsett utbildning, yrke, metod och klientgrupp.

Prenumerera på vårt medlemsblad

KONTAKT >

E: info@sflk.se

SFLKs hemsida sköts av

Waitong Utbildning
Proudly created with Wix.com